Notes de premsa

Suspès el concert del Pot Petit d’aquest diumenge al Submarino Summer Fest

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 24/07/2020
Imatge promocional del Pot Petit.

El concert del Pot Petit previst per aquest diumenge a la tarda al Parc de Sant Jordi en el marc de Lo Submarino Summer Fest queda suspès. L’organització del certamen ha pres aquesta decisió després de conèixer les darreres mesures anunciades per la Generalitat aquest divendres per frenar la propagació de la Covid-19 i que a partir de demà s’aplicaran arreu de Catalunya, dificultant la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments.

En aquest cas, i tot i que la voluntat de l’organització ha estat poder mantenir el cicle de concerts mentre es poguessin garantir les mesures sanitàries, que s'han aplicat des del primer moment, les darreres decisions adoptades pel Procicat impliquen que s’hagi pres aquesta determinació sota els criteris de prudència i precaució.

El concert, doncs, queda ajornat i se celebrarà en una nova data que es donarà a conèixer més endavant. Les persones que han comprat les entrades rebran la devolució properament al seu compte.

Imatge promocional del Pot Petit.
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.