Notes de premsa

Taller de cuina dels Mercats de Reus a l'exproReus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 11/10/2018
Una de les parades de Casa Borrull al Mercat Central
Un dels tallers que Casa Borrull ja ha fet a l'exproReus

Els Mercats de Reus traslladen un any més el «Menja't el Mercat» a l’exproReus, on aquest divendres faran una demostració de cuina amb productes frescos del mercat.

Aquest divendres 12 d'octubre a la tarda, a l'espai del showcooking situat a l'estand de Cuina & Disseny – Tarraco Group, la parada Casa Borrull del Mercat Central presentarà en públic nous plats amb els productes que ells mateixos elaboren i venen al mercat i els cuinaran en directe.

L'horari i el detall del taller gratuït és el següent:

  •  A les 18:30 h. «Plats elaborats amb productes de Casa Borrull», a càrrec de Casa Borrull, amb parades de xarcuteria i aviram al Mercat Central.
Una de les parades de Casa Borrull al Mercat Central
Un dels tallers que Casa Borrull ja ha fet a l'exproReus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.