Notes de premsa

Tània Verge, convidada a fer la glossa institucional de la Diada Nacional de Catalunya

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 1/08/2019
Tània Verge

Tània Verge, doctora en Ciència Política i activista feminista, és la convidada d'enguany de l'Ajuntament de Reus a fer la glossa en l'acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que tindrà lloc el matí de l'11 de setemebre a la plaça del Baluard. 

Nascuda a Reus, Verge és també professora agregada al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, universitat on també dirigeix la Unitat d'Igualtat. La seva investigació se centra en els partits polítics i els parlaments, les relacions de poder de gènere en la participació política, i l’adopció i la implementació de les polítiques d’igualtat. És autora de més de quaranta articles acadèmics, una vintena de capítols i dos llibres, a més de comptar amb nombroses publicacions divulgatives. 

Té una àmplia experiència en l’elaboració de plans d’igualtat d’institucions i administracions públiques, incloent el Parlament de Catalunya i el Síndic de Greuges. Ha sigut consultora i formadora en gènere de diferents institucions i organitzacions socials i polítiques, incloent el Consell d'Europa i l’Institut Europeu per a la Igualtat de Gènere (EIGE). 

Verge va ser membre de la Sindicatura Electoral de l'1 d'Octubre i participa en diferents col·lectius feministes.

L'acte institucional de l'Onze de setembre s'iniciarà amb la glossa i després de la interpretació del cant dels segadors a càrrec del Cor Mestral, es faran les ofrenes florals a càrrec i les entitats ciutadanes, amb l'acompanyament musical del trio Zizigla.

Tània Verge
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Tània Verge 245.1 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.