Notes de premsa

Tercera trobada de Futbol 7 de l’Escola Femenina de Futbol «Projecte Reus 2002»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 26/02/2004

gidoria de l’Esport de l’Ajuntament de Reus, a través del projecte de tecnificació i suport formatiu i organitzatiu de les entitats de la ciutat en l’àmbit del futbol, el Projecte Reus 2002, convoca la III Trobada de Futbol 7 Femení Infantil, que es farà, si el temps ho permet, el pròxim dissabte, 28 de febrer, en el camp annex a l’Estadi Municipal de Futbol (polígon Agro-Reus), d’11:00 h a 13:00 h.

Aquesta trobada es realitza regularment l’últim dissabte de cada mes, amb la finalitat de facilitar que les jugadores, que habitualment només competeixen en equips de cinc per la dificultat d’aconseguir base per formar equips més nombrosos, tinguin l’oportunitat de jugar partits de futbol 7.
Les noies interessades que no disposin d’equip poden participar en la trobada. Únicament cal que siguin majors de 10 anys, i que portin calçat i roba esportiva i estris per a la higiene personal.
Per a més informació, les persones interessades poden adreçar-se a Reus Esport i Lleure, al Pavelló Olímpic Municipal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.