Notes de premsa

Tornen els Marxants i el Mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 18/03/2021
Mercat de Marxants de Reus

Les restriccions sanitàries per la COVID-19 van aturar els mercats ambulants els caps de setmana just després de Reis. Aquesta setmana, les noves mesures permeten la venda de productes no essencials tots els dies de la setmana: en el cas de Reus, això permet reobrir el dissabte 20 de març els Marxants a l'entorn del Mercat Central i el Mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes als passejos. 

Així, els mercats ambulants de la ciutat tornen al seu calendari habitual: 

  • Dilluns i dissabte, Marxants a l'entorn del Mercat Central 

  • Dimecres, Marxants a l'entorn del Mercat del Carrilet 

  • Dissabte, Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes als passejos 

La Junta de Govern Local, en data 18 de desembre de 2021, va acordar autoritzar a Reus Mobilitat i Serveis a gestionar i administrar el Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de Reus, que té lloc els dissabtes als passejos de Prim i de Sunyer, en el tram comprès entre les places de les Oques i de la Pastoreta. Fins ara el gestionava l'Agència Reus Promoció. 

Reus Mobilitat i Serveis és l’empresa municipal que gestiona els mercats dels Marxants de Reus i també el Mercat Central, el Mercat del Carrilet i el Mercat del Camp, a més dels pàrquings municipals.  

El Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de Reus compta amb uns 50 paradistes i una llarga tradició a la ciutat, el mercat va començar a les Peixateries Velles l'any 1994 i es va traslladar als passejos l'any 2000. 

Els mercats es regeixen per les mesures sanitàries que mantenen l'aforament del comerç reduït al 30%. En el cas de Reus, cal recordar que el Ple va acordar l'exempció de la taxa d'ocupació de via pública que paguen els mercats ambulants durant el primer trimestre de 2021. 

Mercat de Marxants de Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.