Notes de premsa

Tot a punt pel Campionat de Catalunya de Morfologia de Pura Raça Espanyola

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 19/07/2019
Cartell Fira de Sant Jaume

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Reus el Campionat de Catalunya de Morfologia de Pura Raça Espanyola, organitzat per l'Associació dels Amics dels Cavalls de les comarques de Tarragona i l'ANCCE. L'activitat tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juliol i forma part dels actes de la Fira de Sant Jaume, organitzada per Reus Promoció amb col·laboració de l'Associació dels Amics dels Cavalls. 

Cal remarcar que en aquests moments la Fira de Sant Jaume és la fira del cavall referent a Catalunya i el campionat que té llo caquest cap de setmana compta amb una excel·lent participació, ja que està previst que s'arribi al centenar de cavalls inscrits. 

Aquests tipus de campionats valoren la morfologia dels animals de pura raça espanyola, la seva "bellesa" i la perfecció dels seus moviments. 

En total, hi haurà 15 categories, dividits entre mascles i femelles. Una gran part dels cavalls participants provenen de Catalunya, però també hi ha exemplars de les Illes Balears, País Valencià, Madrid, Andalusia i França.

Aquest concurs es realitza el cap de setmana abans de la Fira amb l’objectiu de facilitar la participació dels cavalls, posar en valor aquest esdeveniment i atreure l’atenció del públic, afavorint l’afluència de visitants a la ciutat. 

El Campionat de Catalunya de Morfologia de Cavalls Pura Raça Espanyola tindrà lloc aquest divendres 19 de juliol, dissabte i diumenge, de les 17:00 h a les 23:00 h, al Parc de la Festa, i l'entrada és gratuïta. 

Cartell Fira de Sant Jaume
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.