Notes de premsa

Trapezi 2021 - Comencen les sessions escolars

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 3/05/2021
White Bottom Ramiro Vergaz 2
White Bottom Ramiro Vergaz
White Bottom Ramiro Vergaz 3

A partir d’aquest dilluns, la Fira del Circ de Catalunya Trapezi arriba a les escoles de la ciutat de Reus per fer gaudir als alumnes amb malabars, acrobàcia, salts, caigudes i molt d’humor. D’aquesta manera, el Trapezi celebra la seva 25a edició acostant de nou el circ a les escoles amb dos espectacles de 30 minuts de durada; "Here we go!" de Guga & Silvia i "White Bottom" de Ramiro Vergaz.

“Amb la iniciativa Trapezi a les Escoles volem oferir una prèvia perquè els nens i nenes de Reus visquin el circ en primera persona i el portin a casa per després tornar amb la família durant els dies de la Fira”, afirma Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política lingüística de l’Ajuntament de Reus que també remarca que “Trapezi a les Escoles i la Fira en sí, són dos capítols d’un mateix llibre”.

En el mateix sentit, Leandro Mendoza, director artístic del Trapezi comenta que “a través del Trapezi a les Escoles volem oferir als més petits de la casa una experiència de circ completa, acostant els valors del circ des de l’escola per acabar a la Fira gaudint dels espectacles en família”.

Dos espectacles itinerants

El Trapezi a les escoles consta de dos petits espectacles que visitaran 24 escoles i arribaran, d’aquesta manera, a més de 4.100 alumnes de la ciutat de Reus que podran gaudir de la màgia del circ. Els alumnes seran protagonistes doncs, de la celebració de les 25 edicions de la Fira del Circ de Catalunya.

En primer lloc, Guga & Silvia presenten “Here we go!”, un espectacle que barreja circ, humor, elegància i creativitat. Aquesta parella artística amb més de 20 anys d’experiència en el món de l’espectacle interpreten uns peculiars personatges de circ old-fashioned que representen els millors acròbates, equilibristes i trapezistes de la dècada dels 90.

D’altra banda, Ramiro Vergaz portarà el millor malabarisme amb el seu nou espectacle “White Bottom”. Vergaz presenta un showman autèntic i atemporal que aspira viure l’època daurada dels anys 20 però es troba instal·lat un segle més tard del que esperava. D’aquesta manera, Vergaz també fa la seva particular guinyada d’ull al “Black Bottom”, un ball afroamericà que es va popularitzar a principis del segle XX.

Aquests dos espectacles també es podran trobar al Trapexic durant el cap de setmana de la Fira, el 15 i 16 de maig.

White Bottom Ramiro Vergaz 2
White Bottom Ramiro Vergaz
White Bottom Ramiro Vergaz 3

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.