Notes de premsa

Tret de sortida a les Festes de Barri 2022

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 3/06/2022
Imatge Festes Barris 2022

Reus recupera les festes als barris de la ciutat després de dos anys d’aturada forçosa provocada per la pandèmia. El dissabte 4 de juny, a les 12 del migdia, a la Plaça de la Cultura de la Pau tindrà lloc l'acte que marcarà el tret de sortida a les festes de barri amb la presentació del cartell i un vermut popular. Les festes començaran el proper dissabte, 10 de juny, als barris Niloga i Carrilet i continuaran durant tot l'estiu finalitzant al desembre, com ja és tradició, amb la festa del barri de la Puríssima Concepció

Un total de 29 barris de la ciutat tornen, per tant, a celebrar després de dos anys les seves festes. Unes celebracions que tenen la seva màxima expressió durant els mesos de juny i juliol. Organitzades per les associacions de veïns, amb el suport de la Federació d'Associacions de Veïns i amb la col·laboració de l'Ajuntament, són esdeveniments on el veïnatge crea espais de cohesió socials compartint i gaudint de tot un seguit d'activitats i convidant a la resta de la ciutat a participar-hi.

“La capacitat de les persones de relacionar-se i d'impulsar projectes comuns és un indicador de riquesa humana i de capitat social. Les festes de barri en són un exemple i aquest any més que mai, les associacions transmeten il·lusió, ànim, confiança i criden a la participació de tots els veïns i veïnes i de tota la ciutat a participar-hi i que siguin un èxit”, ha manifestat la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles.

 

Imatge Festes Barris 2022
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.