Notes de premsa

Trobades en línia per a estudiants de 3r i 4t d’ESO que vulguin conèixer els oficis

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 8/04/2021
Formació d'oficis
Pla Educatiu d'Entorn

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus, a través del projecte Pla Educatiu d’Entorn, en col·laboració amb els instituts de la ciutat, han organitzat una proposta de trobades en línia amb els estudiants de 3r i 4t d’ESO que vulguin conèixer de prop en què consisteixen els oficis que puguin escollir per als seus estudis futurs.

La situació de pandèmia i d’estat d’alarma i les mesures sanitàries decretades per evitar el contagi han provocat que no es puguin fer presencials les trobades del programa “Apropa’t als Oficis”. Daniel Recasens, regidor d’Educació, ha manifestat que “ni els instituts ni l'equip del Pla Educatiu d’Entorn hem volgut renunciar a oferir a l'alumnat l'oportunitat de conèixer de primera mà en què consisteix cada ofici, què s'hi aprèn, com s’aprèn, com són les instal·lacions de cada centre, què n'opinen els estudiants i on els agradaria treballar quan acabin la formació professional”.

Recasens ha afegit que, “el contacte entre els joves és molt motivador per als estudiants de secundària que no tenen clar què fer després de l'ESO i aquestes trobades poden ser una activitat d'orientació professional molt vivencial per tots els alumnes de 3r i 4t d'ESO que es volen encaminar a l'FP”.

Totes les trobades es faran la setmana del 12 al 16 d’abril, de les 9:00 h fins a les 13:00 h, i les persones interessades o els grups que els tutors considerin es poden apuntar a les trobades que vulguin, sense limitació. A les sessions hi participaran alumnes que estan estudiant els oficis i els assistents els podran adreçar dubtes i preguntes.

Formació d'oficis
Pla Educatiu d'Entorn
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.