Notes de premsa

Un curs per a professionals que tenen cura de les persones grans

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 18/02/2004

gidoria de Serveis Socials –juntament amb el programa “Cuidem als que cuiden” de l’Àrea de Voluntariat i Formació de la Creu Roja– ha organitzat un curs adreçat a les persones que tenen cura de la gent gran i que es trobin en una situació d’esgotament físic i emocional.

L’objectiu d’aquest curs és oferir un espai de relació i formació on les persones que tenen cura d’altres puguin compartir experiències, afavorint que l’activitat de vetllar per una persona gran es visqui d’una manera integradora amb l’entorn, contribuint a millora la qualitat de vida de les persones grans i de les que en tenen cura.
El programa del curs inclou els temes: la vellesa com a fet social, consideracions al voltant de vellesa i malaltia, la convivència amb persones grans dependents i tècniques de relaxació.
El curs, que es fa durant aquest mes al Centre Cívic Ponent, compta amb la participació d’una vintena de persones.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.