Notes de premsa

Un equip de la televisió alemanya grava un programa sobre el Reus turístic

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 16/03/2004

uip de la televisió alemanya Bayerischer Rundkunf es desplaçarà del 20 al 25 de març a la Costa Daurada, convidat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, per enregistrar un programa que divulgarà l’atractiu turístic de Reus i els seus voltants.

Aquest programa, amb una durada de 20 minuts, es titularà Endecken Reus, (Descobrir Reus) i es difondrà a la regió de Baviera. El presentador, Max Schmit, dóna a conèixer destinacions que no són conegudes pel seu públic, i en aquest cas, presentarà una visita de dos dies a Reus i als seus voltants.
Així, segons l’esquema del programa, Max Schmit, des del seu ordinador a Alemanya, descobreix una ciutat que no coneixia: Reus i la possibilitat de desplaçar-s’hi amb un vol de baix cost. Diumenge, 21 de març, el presentador es desplaça a Reus. Aquell mateix dia, l’equip de filmació gravarà imatges del pavelló número 6 de l’institut Pere Mata i exteriors de la casa Navàs, de la Casa Gasull, de la Casa Rull i d’altres indrets de la ciutat.
Dilluns passejarà pel mercat ambulant i coneixerà el procés d’envasat de l’oli a la casa Gasull, entre d’altres visites. Dimarts, 23 de març, descobrirà el patrimoni de Tarragona i tornarà a Reus per conèixer el món casteller. Dimecres, 24 de març, el presentador visita el Priorat i Siurana i parla de la calçotada. El darrer dia, dijous, 25 de març, es desplaça a Cambrils, Montblanc i Poblet, abans de tornar cap a Alemanya.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.