Notes de premsa

Un espectacle que ha omplert el Mercadal d'estrelles enceta la Campanya de Nadal 2019

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 29/11/2019

Uns personatges esbojarrats que han compartit un àpat nadalenc han pujat a l'escenari de la plaça del Mercadal aquest divendres a la tarda per protagonitzar l'espectacle que ha servit per donar inici a la Campanya de Nadal 2019. Quatre personatges excèntrics han compartit una estona amb les seves diferències i complicitats veient com la plaça s'omplia d'estrelles i de llum, en un espectacle de la companyia Cíclicus, que posiciona Reus com la ciutat del circ, i sota la direcció de Leandro Mendoza, director artístic del Festival Trapezi.

A les 19:00 h la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, acompanyada per diferens representants de la Taula de Comerç i de l'empresa patrocinadora de la campanya, han apretat el botó que ha encès l'arbre de la plaça i tota la il·luminació nadalenca que guarneix els carrers i places de la ciutat. 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.