Notes de premsa

Un tram del carrer del Roser, tallat dimecres al trànsit amb motiu del "Dia sense cotxes"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 21/09/2021
Caminada tècnica Setmana Europea de la Mobilitat

L'Ajuntament de Reus talla al trànsit un tram del carrer del Roser aquest dimecres, 22 de setmebre, coincidint amb la celebració del Dia Sense Cotxes i la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. El vial es tallar`pa a la circulació de vehicles al tram entre la riera de Miró i la plaça de Catalunya entre les 10:00 i les 20:00h.

Aquesta acció, que compta amb la col·laboració de la regidoria d'Urbanisme i Mobilitat i del Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, vol sensibilitzar la ciutadania sobre la contribució del trànsit privat a les emissions dels gasos d’efecte hivernacle i la invita a deixar aquest mitjà de transport, com a mínim per un dia i provar nous mitjans de transport per desplaçar-se per la ciutat. Igualment, l'acció s'emmardca en els actes programats per l'Ajuntament amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, amb els quals es promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

D'altra banda, i el el marc del programa d'actes de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, l'Ajuntament de Reus ha organitzat aquest dilluns 20 de setembre una caminada tècnica amb la participació de tècnics municipals, responsables de la redacció del Pla de Mobilitat Urbana i membres d'entitats de la ciutat, amb l'objetiu de recollir opinions per a la millora de la mobilitat a la ciutat.

Caminada tècnica Setmana Europea de la Mobilitat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.