Notes de premsa

Una conversa amb l'actriu Clara Segura, últim Prosceni Reddis Bartrina

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 28/03/2024
Targetó conversa entre Rosa Mateu i Clara Segura

El proper dimarts dia 2 d'abril, a les 19:00 h, tindrà lloc al Teatre Bartrina de Reus el darrer Prosceni Reddis Bartrina. En aquesta ocasió l'actriu i directora de teatre, Rosa Mateu, conversarà amb la també actriu Clara Segura. L'entrada per assistir a l'acte és gratuïta.

El cicle és organitzat conjuntament per la Fundació Privada Reddis i el Consorci del Teatre Bartrina de Reus, amb el suport de la Diputació de Tarragona. 

En aquesta ocasió, forma part del Cicle "Trajectòries" i la voluntat de la iniciativa és establir una conversa amb diferents creadors.

En la programació d'aquest 2024, a través de les converses que ja s'han realitzat, el compositor Joan Magrané ha conversat amb Antoni Ros Marbà, amb el compositor Josep Maria Guix i amb el director d'orquestra Josep Pons. 

El projecte Prosceni Reddis Bartrina és un cicle que va començar el 2022 amb converses sobre la trajectòria de destacats creadors i artistes del món de les arts escèniques: cinema, teatre, dansa, música... que han tingut un abast nacional i estan relacionats d’alguna manera amb la ciutat o alguna de les seves institucions o entitats.

Targetó conversa entre Rosa Mateu i Clara Segura

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.