Notes de premsa

Una delegació de l’estat brasiler de Paranà es desplaça a Reus per conèixer el seu model de desenvolupament econòmic

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 26/04/2004

elegació de líders públics de l’Estat brasiler de Paranà es desplaçarà demà, 27 d’abril, a Reus per conèixer la seva experiència de desenvolupament local en matèria econòmica i empresarial.

La delegació la formen una vintena de persones, entre les quals hi ha destacats càrrecs públics del govern de Paranà. Tots ells participen en un curs de formació sobre el desenvolupament local integrat i sositenible i el desenvolupament econòmic a través de petites empreses. El curs està organitzat per SEBRAE (Serviço de Apoio às Micro e Pequenas Empresas) Paranà, amb la col·laboració de la UOC, i es composa de 6 seminaris o tallers i d’un viatge internacional per conèixer experiències d’èxit d’arreu del món.
En aquest cas, l’Ajuntament de Reus presentarà les activitats de REDESSA en matèria de desenvolupament local i suport a la iniciativa empresarial i l’experiència de Reus Capital de Negoci, SCR. La sessió de treball, que es farà al Palau de Fires i Congressos de Reus, comença a les 15:45 h. A les 17:30 h, el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Josep Morató, atendrà als mitjans de comunicació interessats, a la Fira.
Paranà és un dels estats més desenvolupats de Brasil, on en els últims anys s’ha realitzat una tasca important de desenvolupament i aprofitament de les noves tecnologies en diferents àmbits productius i de serveis socials.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.