Notes de premsa

Una senyera amb crespó negre en homenatge al president Companys, en el 63è aniversari del seu afusellament

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/10/2003

rd amb l'acord que va assolir la Junta de Portaveus el passat divendres, l'Ajuntament ha penjat una senyera amb crespó negre a la façana del Palau Municipal en homenatge al president Lluís Companys, afusellat el 15 d'octubre de 1940.

La senyera amb el crespó negre es penjarà cada 15 d'octubre i, així mateix, l'Ajuntament publicarà als diaris locals una esquela en memòria de Lluís Companys, en compliment de la tasca de les institucions públiques de donar expressió oficial i ressò al sentiment de rebuig que produeix entre totes les persones amants de la democràcia i la llibertat l'afusellament d'un president democràticament elegit.
El protocol de l'Ajuntament preveu que en casos de dol decretats per l'alcalde es col·loca un crespó negre a la bandera de Reus que penja del balcó de l'alcaldia. Aquest, però, és un cas especial i el crespó es col·loca sobre la bandera de Catalunya, a la balconada central del Palau Municipal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.