Notes de premsa

Visita institucional al camp de treball internacional d'art, música i moviment que es fa a Cal Massó

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 19/07/2019
Benvinguda a la ciutat camp de treball art, música i moviment
Actuació dels alumnes del camp de treball art, música i moviment

La secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, i el director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, acompanyats pel regidor de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, i de la coordinadora territorial de Joventut al Camp de Tarragona, Carmina Blay, han visitat aquest divendres al migdia el camp de treball que es fa a la ciutat i que acull més d'una vintena de joves d'arreu del món. Els diferents responsables institucionals han conegut de prop les activitats d'aquest camp de treball internacional dedicat a l'art, la música i el moviment i que es fa al Centre d'Art Cal Massó. 

El camp de treball es realitza durant el matí i la voluntat és que els joves aprenguin i experimentin en els àmbits de les arts, la música i el moviment. En aquest sentit i davant de les autoritats els joves han fet una mostra del que han treballat durant aquesta setmana. Abans, un per un, s'han presentat i han indicat el seu país d'origen. Entre els joves n'hi ha de catalans, però també i majoritàriament d'altres països, com Alemanya, Itàlia, Armènia, França, Mèxic o Dinamarca.

Els joves tenen entre 18 i 24 anys i durant uns dies es converteixen en creadors i intèrprets d'una proposta de "work in progress" relacionada amb la música i la dansa, en el marc de l'activitat del Centre d'Art COntemporani Cal Massó. Estan allotjats a l'Escola la Vitxeta i durant aquests dies també fan activitats de descoberta de Reus i el seu entorn, amb el suport de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Reus. 

El camp de treball, que és una de les novetats d'aquest 2019 en l'oferta pública de la Generalitat al Camp de Tarragona, finalitza el dia 27 de juliol. Els dies 19 i 25 de juliol a les 20:00 h es farà una mostra oberta dels resultats dels tallers creatius a Cal Massó. Les mostres són obertes a tothom i d'entrada lliure. 

 

Benvinguda a la ciutat camp de treball art, música i moviment
Actuació dels alumnes del camp de treball art, música i moviment

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.