Notes de premsa

Visita institucional de la consellera d'Empresa i Coneixement Àngels Chacón

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/10/2019
Signatura al Llibre d'Honor

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i diversos regidors i regidores del consostori, han rebut aquest divendres 4 d'octubre a la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Angels Chacón, al Palau Municipal. 

Chacón ha mantingut una trobada amb els responsables municipals, ha visitat les dependències consistorials i ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament. La trobada a Reus és la primera visita oficial que realitza la consellera després del seu nomenament.

Signatura al Llibre d'Honor

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.