Notes de premsa

Visita institucional de la nova presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 21/07/2021
Visita institucional presidenta Consell Comarcal Baix Camp
Visita institucional presidenta Consell Comarcal Baix Camp

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa de la ciutat, Noemí Llauradó han rebut aquest matí la visita institucional de la nova presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M. Abelló.

Aquesta és la primera visita que la nova presidenta de l’ens comarcal realitza dins de la ronda de visites institucionals als ajuntaments de la comarca que avui ha engegat per presentar-se i mantenir un intercanvi d’impressions.

Durant la trobada s’ha fet un repàs a les principals qüestions en què col·laboren ambdues institucions relacionades amb la gestió de les beques menjador, l’Oficina Comarcal de Consum, els Serveis Funeraris de Reus i el Baix Camp, les col·laboracions amb l’IMFE Mas Carandell per promoure la formació i l’ocupació, la col·laboració amb el Banc de Terres comarcal o la cerca d’una nova seu per al Consell Comarcal a mig termini, entre d’altres qüestions.

La valoració de la trobada ha estat molt positiva pel que fa a continuar treballant en la millora dels serveis compartits.

Visita institucional presidenta Consell Comarcal Baix Camp
Visita institucional presidenta Consell Comarcal Baix Camp

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.