Notes de premsa

Visita institucional de la presidenta del Parlament de Catalunya

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 13/10/2021

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha rebut aquesta tarda la visita institucional de la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs. 

Aquesta ha estat la primera visita que ha dut a terme la presidenta del Parlament al Palau Municipal, on ha visitat les dependències consistorials, ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament i ha mantingut una breu reunió protocol·lària amb l'alcalde de la ciutat. 

A la recepció hi ha assistit la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona, Teresa Pallarès, així com diversos regidors i regidores del consistori. 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.