Notes de premsa

Visita institucional del president de la comissió per a la racionalització dels horaris espanyols

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 21/08/2013
Foto recepció regidora Teresa Gomis a Ignasi Buqueras

La segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Teresa Gomis, ha rebut avui el president de la Comissió Nacional per a la Racionalització dels Horaris Espanyols i la seva Normalització amb la resta de la UE, Ignasi Buqueras, qui ha explicat a Gomis les darreres iniciatives realitzades per aconseguir harmonitzar els horaris de l’estat espanyol amb els de la Unió Europea.

Buqueras, qui també és president de l’Associació d’Amics de les Comarques Tarragonines a Madrid, ha ofert la seva col·laboració a l’Ajuntament en aquelles iniciatives que puguin tenir ressò a la capital d’Espanya, com per exemple la commemoració del bicentenari del general Joan Prim.

Foto recepció regidora Teresa Gomis a Ignasi Buqueras

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.