Notes de premsa

Visites extraordinàries al Refugi de la Patacada

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/10/2019
Refugi antiaeri La Patacada

Arran de la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, de l'11 al 13 d'octubre, des de l'Institut Municipal Reus Cultura es proposen un seguit de visites comentades al refugi antiaeri de la Patacada, el divendres 11, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, gratuïtes, amb l'objectiu de donar a conèixer aquest equipament gestionat pel Museu, però alhora mostrar com la memòria –patrimoni immaterial– i l'estudi de la documentació o de les característiques físiques d'aquesta construcció de defensa passiva, exemple representatiu d'un patrimoni material vinculat al temps de la Guerra Civil, permeten apropar-nos a la vida quotidiana en aquell moment de la història.

Amb la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni diferents municipis i entitats d'arreu de Catalunya organitzen activitats obertes a l'entorn del patrimoni cultural. 

Per participar a les visites al refugi de La Patacada cal inscripció prèvia o trucant al telèfon 977 010 660 o a través del correu electrònic [email protected].

Les activitats que es frealitzen arreu de Catalunya es poden consultar a la web de la Generalitat patrimoni.gencat.cat.

Refugi antiaeri La Patacada
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.