Notes de premsa

Visites guiades durant els mesos de maig i juny al Museu de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 2/05/2019
Exposició dedicada a la ballarina Roseta Mauri

El Museu de Reus ha preparat una programació de visites guiades a les exposicions que té en aquests moments a les seves diferents sales i equipaments patrimonials, unes visites que s’allargaran durant tot el mes de maig i també el juny i que en alguns dels casos seran gratuïtes.

Els interessats a assistir a aquestes visites guiades cal que facin una reserva prèvia al telèfon 977 010 660 o a la recepció del Museu de la raval de Santa Anna, de dimarts a dissabte, des de les 10:00 h fins a les 14:00 h i de 17:00 h fins a 20:00 h.

Programa de visites
Les visites programades són les següents:

  • Dissabtes 4 de maig i 1 de juny, a les exposicions temporals del Museu al raval de Santa Anna
  1. A les 11:00 h a l'exposició “Roseta Mauri, el valor de l’esforç” (visita guiada gratuïta), amb motiu de l'Any Roseta Mauri
  2. A les 12:00 h a l'exposició “Un reusenc a la Guerra del Rif” (visita guiada gratuïta) 
  • Dimecres 8 de maig i 5 de juny
  1. A les 17:00 h a la Bòbila Sugranyes (3€ preu general i 2€ amb descompte a majors de 65 anys i a menors de 14 anys)
  2. A les 17:30 h al Refugi de la Patacada (3€ preu general i 2€ amb descompte a majors de 65 anys i a menors de 14 anys)
Nike Air Force 1 '07 Lv8 Utility White/White-Black-Tour Yellow
Exposició dedicada a la ballarina Roseta Mauri
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.