Notes de premsa

"Walking Reus" i "Zona infectada", noves activitats juvenils el 26 i 27 d'octubre en el marc de La Palma Terror Show

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 18/10/2018
Cartell Walking Reus 2018
Cartell Zona Infectada 2018

La "Walking Reus" (una desfilada zombi pels carrers més cèntrics de la ciutat el dia 26 d'octubre) i "Zona infectada" (una gimcana de proves de terror pel parc de Sant Jordi el 27 d'octubre) són les dues noves activitats que es porten a terme enguany en el marc de La Palma Terror Show i que substitueixen el tradicional túnel del terror que es realitzava a la Palma. Com en edicions anteriors, des d'aquest esdeveniment es col·labora amb el Banc dels Aliments perquè cada participant que s'inscrigui aporti 2 litres de llet.

Les activitats es realitzen amb la partipació de joves i entitats juvenils de la ciutat com Irasshai, Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus i l'Associació de Jugadors de Rol de Tarragona. Si hi ha persones interessades a participar encara es poden posar en contacte amb el Casal de Joves.

Walking Reus
Es tracta d'una desfilada zombi que sortirà de la Plaça Llibertat i arribarà a la plaça del Mercadal. La desfilada serà el divendres 26 d’octubre a les 20:00 h. Aquesta activitat està adreçada a joves de 14 a 35 anys. Per participar a aquesta activitat es pot fer de dues maneres: Si es ve disfressat i maquillat de casa només cal anar a les 19:45 h a la plaça de la Llibertat per participar a la desfilada. No caldrà que fer cap inscripció prèvia. Si es ve disfressat de casa sense maquillatge, hi ha l'opció de maquillar-se amb el suport de l'organització (en aquest cas caldrà inscriure's, ja que les places són limitades). Una vegada feta l'inscripció s'ha de passar pel Casal de Joves la Palma on es donarà el resguard indicant l'hora de maquillatge i també s'han de portar els dos litres de llet. L’horari de maquillatge serà de les 17.30 a les 19.30h.

Zona infectada
Zona infectada és una activitat on s'han de superar diferents proves i on es pot patir sempre el risc de ser infectats per algú. L'activitat es realitzarà al parc de Sant Jordi, que quedarà limitat a l'entrada de públic general a partir de les 17:00 h i mentre duri aquesta activitat. L'entrada es farà per la porta d'accés a la plaça Anton Borrell. L’activitat es realitzarà el dissabte 27 en dos torns: 19:45 h (adreçat a joves de 14 a 18 anys) i un segon torn a les 22:00 h (adreçat a joves de 14 a 35 anys). La durada de cada torn és d'una hora i 45 minuts. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a www.joventutreus.cat/terror

Posteriorment s'ha de recollir la invitació al Casal de Joves i caldrà portar dos litres de llet. Si s'és menor d'edat, es pot decarregar l'autorització i cal portar-la signada en recollir la invitació (amb fotocòpia del DNI de l'adult que signi l'autorització).

Cartell Walking Reus 2018
Cartell Zona Infectada 2018
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.