Notes de premsa

XII Festival infantil-juvenil de dansa catalana aquest dissabte a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 11/10/2018
Imatge d'arxiu dels bastoners

El dissabte, 13 d'octubre, a partir de les 18.00 h tindrà lloc a la Sala Santa Llúcia (raval de Robuster, 34) la 12a edició de la tradicional Trobada d'Esbarts organitzada per l'Esbart Santa Llúcia i que compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal Reus Cultura. Enguany comptarà per primer cop amb un ball de bastons, rebent el nom de XII Festival infantil-juvenil de dansa catalana.

Hi participen l'Esbart Ramon d'Olzina de Vila-seca, el Ball de Bastons de Salou i l'Esbart Santa Llúcia de Reus. A les 17.00 h es farà la recepció del ball i l'esbart convidats i a les 18.00 h començaran els 18 balls que hi ha programats, intercalant les ballades de les tres entitats.

Els balls que interpretaran van des de la rapsòdia valenciana fins al punxonet de Santa Bàrbara de Tortosa, passant pel ball de gitanes del Vallès i la jota de Paüls, entre molts altres. L'activitat és d'entrada lliure fins a omplir l'aforament de la Sala Santa Llúcia.

Imatge d'arxiu dels bastoners
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.