Junta de Govern Local 03/10/2014

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 23/10/2020
E.g., 23/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 3/10/2014

JUNTA DE GOVERN LOCAL


Senyor, senyora,


Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 3 d’octubre de 2014, a les 12:30 hores, al saló de Plens amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia


SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

3. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Adjudicació del servei de vigilància de diverses dependències municipals, de Reus Esport i Lleure SA (RELLSA) i de Gestió de Serveis Funeraris SA (GESFURSA)

Seguidament es tractaran en sessió pública els temes següents:


SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

4. Patrimoni del Sòl. Modificació parcial del contracte d’arrendament dels baixos i 1r pis de l’immoble núm. 1 del c/ Metge Fortuny i dels baixos núm. 3 del mateix carrer
SERVEIS A LA PERSONA

5. Salut Pública. Aprovació del conveni amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya d'encàrrec de gestió de prestació de serveis de salut pública a l'Agència de Salut Pública de Catalunya

Assumptes sobrevinguts


Reus, 30 de setembre de 2014

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

Nike News

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.