Junta de Govern Local 05/05/2017

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 27/10/2020
E.g., 27/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 5/05/2017


JUNTA DE GOVERN LOCAL


Senyor, senyora,


Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 5 de maig de 2017 a les 09:15 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia
3. Servei d'Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovació de l’adhesió al contracte derivat de l’acord marc subscrit pel Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) amb l’empresa ENDESA ENERGIA SAU, relatiu al subministrament d’electricitat amb destinació a les entitats locals del Catalunya.
4. Servei d'Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovació de la pròrroga del contracte del Servei de manteniment dels espais verds de la zona oest del terme municipal de Reus.
5. Servei d'Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovació de la pròrroga del contracte del Servei de manteniment dels espais verds de la zona est del terme municipal de Reus.

6. Gestió Urbanística. Aprovació inicial del Projecte de reparcel·lació, modalitat de compensació bàsica, del Pla de millora urbana de l'Àrea 6.1 «Mas Mainer», promogut per Unifamiliar Sant Jordi, SL.

Assumptes sobrevinguts

Reus, 2 de maig de 2017

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

AIR MAX PLUS

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.