Junta de Govern Local 09/03/2018

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 27/10/2020
E.g., 27/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 9/03/2018


Benvolguts/des,


Us enviem la convocatòria amb el corresponent ordre del dia de la JUNTA DE GOVERN LOCAL, que es durà a terme el proper dia 09/03/2018 a les 09:15 hores al Palau Municipal.


ORDRE DEL DIA


1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l'Alcaldia

3. Gestió Econòmica i Pressupostària. Donar compte de diferents decrets del regidor delegat de l'Àrea d'Hisenda i Recursos Generals d'aprovació de factures, certificacions d'obres, serveis i subministraments.

4. Gestió Urbanística. Aprovació inicial del projecte dels Estatuts i les Bases d’Actuació de la Junta de Compensació del Pla parcial urbanístic del sector C.8 ''La Comarcal'', presentat per SNH-PARTICIPACIONES, SL.

5. Intervenció. Posar de manifest la voluntat d’incorporar al patrimoni municipal els immobles llogats a l'empresa municipal Reus Serveis Municipals SA, una vegada extingits els respectius contractes.

Assumptes sobrevinguts, si s'escau.

Reus, 7 de març de 2018

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

Nike Air Force 1 Low Barely Volt/Black-White For Sale

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.