Junta de Govern Local 10/04/2015

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 27/10/2020
E.g., 27/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 10/04/2015

JUNTA DE GOVERN LOCAL


Senyor, senyora,


Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 10 d’abril de 2015, a les 12:30 hores, al saló de Plens amb el següent:


ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia
SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME
3. Gestió Urbanística. Aprovació definitiva del Projecte d'urbanització del Pla parcial urbanístic del sector A.9d "Barranc Martí o del Cementiri".
Seguidament es tractaran en sessió pública els temes següents:
SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME
4. Salut Pública. Imposició de sancions per infracció de la normativa sobre tinença d’animals potencialment perillosos.
SERVEIS A LA PERSONA

5. Benestar Social. Aprovació del protocol addicional 2015 contracte programa.

6. Ensenyament i Política Lingüística. Aprovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Reus i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya pels programes PFI-PTT. Any 2015.

Assumptes sobrevinguts


Reus, 7 d’abril de 2015

L'alcalde


Carles Pellicer Punyed

nike frees women cheap 8.5 dresses black gold size

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.