Junta de Govern Local 10/07/2015

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 28/03/2024
E.g., 28/03/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 10/07/2015

JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Per indicació del Sr. Alcalde us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 10 de juliol a les 12 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Informació de l’Alcaldia

2. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovar la revisió de preus del servei de neteja, del subministrament i/o reposició de material higiènic (Lot 1) de les escoles i escoles bressol municipals.
3. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovar la revisió de preus del servei de neteja, del subministrament i/o reposició de material higiènic (Lot 2) dels edificis i dependències municipals.
4. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovar la revisió de preus del servei de neteja, del subministrament i/o reposició de material higiènic (Lot 3) dels edificis i dependències esportives de RELLSA.
5. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovar la revisió de preus del servei de neteja, del subministrament i/o reposició de material higiènic (Lot 4) dels edificis i dependències de REUS SERVEIS MUNICIPALS SA -Divisió serveis funeraris Reus i Baix Camp.

6. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Desestimar la petició realitzada per l'empresa CESPA SA en relació al contracte del servei de neteja, del subministrament i/o reposició de material higiènic (Lot 2, edificis i dependències municipals, Lot 3, edificis i dependències esportives de RELLSA, i Lot 4, edificis i dependències de REUS SERVEIS MUNICIPALS SA -Divisió serveis funeraris Reus i Baix Camp).

Assumptes sobrevinguts

Reus, 7 de juliol de 2015

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.