Junta de Govern Local 13/02/2015

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 28/03/2024
E.g., 28/03/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 13/02/2015

JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 13 de febrer de 2015, a les 10:00 hores, al saló de Plens amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia

Seguidament es tractaran en sessió pública els temes següents:

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

3. UGAPE. Modificació de les bases per a la concessió de subvencions per a persones en situacions socioeconòmiques desfavorides a la ciutat de Reus.

4. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovar la revisió de preus del contracte del servei públic d’explotació de la central de recollida pneumàtica al municipi de Reus.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

5. Servei d’Emergències i Protecció Civil. Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus.

6. Salut Pública. Desestimant recurs de reposició per la imposició d’una sanció per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.

7. Salut Pública. Imposició de sancions per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.

SERVEIS A LA PERSONA

8. Benestar Social. Aprovació del conveni marc de col·laboració entre l'Ajuntament de Tarragona i l'Ajuntament de Reus per establir el règim de col·laboració en l'àmbit de la pobresa energètica.

9. Benestar Social. Aprovació de les Bases per a la concessió de subvencions per contribuir a evitar la pobresa energètica a la ciutat de Reus.

10. Esports. Aprovació de les Bases per a l'atorgament de les subvencions a entitats per al foment de l'activitat esportiva a la ciutat de Reus.

11. Ensenyament i Política Lingüística. Aprovació dels preus públics de les sortides i activitats de les escoles bressol municipals. Curs 2014-2015.

Assumptes sobrevinguts

Reus, 10 de febrer de 2015

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.