Junta de Govern Local 14/06/2013

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 14/06/2013

JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 14 de juny de 2013 a les 12:30 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

3. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació de la relació de despeses.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

4. Gestió Urbanística. Aprovació inicial del Pla especial urbanístic per a la implantació d'una activitat de reciclatge industrial a la Ctra. de Salou, C14, km 4,5, promogut per Global PGM Recuperación de Automoción y Reciclaje Industrial, SL.

5. Patrimoni del Sòl. Concessió d’un nou termini de construcció de l’edificació del dret de superfície a favor de l’ASSOCIACIÓ DE PARES DE MINUSVÀLIDS DEL BAIX CAMP, sobre l’immoble núm. 144 de l’Av. de Falset (abans Carretera d’Alcolea).

6. Patrimoni del Sòl. Contracte d'arrendament del pis 1r. 1a. de l'escala C de l'immoble situat al Ps. Mata núm. 3, conegut com a casa dels mestres.

Assumptes sobrevinguts

Reus, 11 de juny de 2013

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.