Junta de Govern Local 14/07/2014

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 23/10/2020
E.g., 23/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 14/07/2014


JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,


Us convoco a la sessió extraordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 14 de juliol de 2014, a les 11:15 hores, al saló de Plens amb el següent:


ORDRE DEL DIA


1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia


SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

3. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Adhesió de l’Ajuntament de Reus a la Central de Contractació del Consell Comarcal del Baix Camp.

4. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Adjudicació del contracte del servei de manteniment dels espais verds de la zona est del terme municipal de Reus.


Seguidament es tractaran en sessió pública els temes següents:

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

5. Assessoria Jurídica. Aprovació del conveni amb el Consell Comarcal del Baix Camp per establir el marc de col·laboració en matèria de consum.

6. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovació de la revisió de les tarifes de la concessió administrativa d’explotació de l’aparcament públic del Centre del Pallol.


SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

7. Patrimoni del Sòl. Finalització de l’adscripció del solar municipal situat al C/ Vilafranca del Penedès, núm. 1 (qualificat d’equipaments) a la societat municipal AMERSAM.

8. Salut Pública. Imposició de sancions per infraccions de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.


SERVEIS A LA PERSONA

9. Ensenyament i Politica Lingüística. Bases de subvencions per escolarització d'infants de 0 a 3 anys en les escoles bressol municipals.


Reus, 10 de juliol de 2014

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

Air Jordan

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.