Junta de Govern Local 14/07/2017

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 27/10/2020
E.g., 27/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 14/07/2017


JUNTA DE GOVERN LOCAL


Senyor, senyora,


Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 14 de juliol de 2017 a les 09:15 hores, amb el següent:


ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de les actes de les sessions de dates 2 i 15 de juny de 2017.

2. Informació de l’Alcaldia

3. Ensenyament i Política Lingüística. Modificació de l'encàrrec a la Fundació per a l'Acció Educativa (FAE) per a la gestió de les escoles bressol municipals del curs 2016-2017.

4. Benestar Social. Aprovació de l'addenda econòmica de l'encàrrec a la Fundació per a l'Atenció Social per a la gestió íntegra del Centre d'activitats i acollida "La Illeta" per a l'anualitat 2017.

5. Gestió Urbanística. Aprovació de l'annex del Projecte d'urbanització del Pla de millora urbana de l'Àrea 6.1 «Mas Mainer» que recull la redistribució de l'ús pormenoritzat al sistema viari que afecta a l'Avinguda Onze de Setembre.

Assumptes sobrevinguts


Reus, 11 de juliol de 2017


L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

สินค้าออกกำลังกายผู้หญิง คุณภาพ ราคาพิเศษ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.