Junta de Govern Local 15/05/2015

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 27/10/2020
E.g., 27/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 15/05/2015

JUNTA DE GOVERN LOCAL


Senyor, senyora,


Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 15 de maig de 2015, a les 12:30 hores, al saló de Plens amb el següent:


ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia

SERVEIS A LA PERSONA

3. Ensenyament. Encàrrec a l’IMFE de la gestió de l’Escola d’Adults Marta Mata. Curs 2015-2016

Seguidament es tractaran en sessió pública els temes següents:


SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

4. Assessoria Jurídica. Aprovació del conveni amb el Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona i Reus Transport Públic SA per a la prestació de serveis públics regulars de transport urbà de viatgers.

5. Rendes i Exaccions. Declaració d’utilitat municipal d’unes obres a efectes de l’ICIO”.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

6. Oficina d’Habitatge. Proposta d’addenda de modificació del Conveni de col·laboració i encàrrec de gestions entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Reus, per a l’any 2015, relatiu a l’Oficina d’Habitatge situada en aquest municipi.

7. Oficina d’Habitatge. Proposta d’addenda de modificació del Conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Reus, per a l’any 2015, relatiu al Programa de Mediació per al lloguer social.

8. Salut Pública. Imposició de sancions per infracció de la normativa sobre tinença d’animals potencialment perillosos.


SERVEIS A LA PERSONA

9. Benestar Social. Conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp per gestionar les beques de menjador escolar per al curs 2015-2016.

10. Benestar Social. Cultura i Joventut. Ensenyament i Política Lingüística. Aprovació de diferents preus públics.

11. Ensenyament i Política Lingüística. Oferta formativa i preus públics de l'Escola de Formació d'Adults Marta Mata. Curs 2015-2016.

Assumptes sobrevinguts


Reus, 12 de maig de 2015

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

Girls Air Jordan

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.