Junta de Govern Local 15/12/2017

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 23/10/2020
E.g., 23/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 15/12/2017

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 15 de desembre de 2017 a les 09:15 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia

3 - Pròrroga del contracte dels serveis auxiliars de diverses dependències

municipals (Lot 1).

4 - Pròrroga del contracte dels serveis auxiliars de dependències esportives de

Reus Esport i Lleure SA (Lot 2).

5 - Pròrroga del contracte dels serveis auxiliars de dependències de Reus Serveis Municipals SA (Lot 3).

6 - Pròrroga del contracte dels serveis auxiliars de dependències de Reus Serveis Municipals SA, divisió operativa Serveis Funeraris Reus i Baix Camp (Lot 4).

7 - Ampliació de l'import màxim de l'encàrrec a la FAE per la gestió de diverses

escoles bressol municipals (gener-agost 2017) i liquidació de l'encàrrec.

8 - Encàrrec a Reus Mobilitat i Serveis, SA del manteniment d'edificis i instal•lacions de centres educatius (any 2018).

Assumptes sobrevinguts

Reus, 13 de desembre de 2017

L'alcalde

Air Max 1

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.