Junta de Govern Local 19/01/2018

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 23/10/2020
E.g., 23/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 19/01/2018

JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 19/01/2018 de 2018 a les 09:15 hores, amb el següent:


ORDRE DEL DIA


1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia


ORDRE DEL DIA


1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Informació de l'Alcaldia.

3. Gestió Urbanística. Aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació voluntària del PAU 5.25 ''Part sud de l'illa delimitada per l'av. de Salou i l'antiga riera de l'Escorial''.

4. Gestió Urbanística. Aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació voluntària del PAU 5.24 ''Àmbit discontinu dels terrenys delimitats pel c. Astorga, la riera de l'Escorial i la zona verda del c. Pere Cavallé i de la part nord de l'illa delimitada per l'av. Salou, el c. Flix i l'antiga riera de l'Escorial''.

5. Patrimoni del Sòl. Adscripció dels immobles situats a l'Av. Tarragona, 6V, Cr. Pere Cavalle Llagostera, 23 i el Refugi de La Patacada, de la plaça del mateix nom, a l'Institut Municipal Reus Cultura.

Assumptes sobrevinguts


Reus, 16 de gener de 2018


L'alcalde


Nike News

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.