Junta de Govern Local 19/04/2013

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 29/07/2021
E.g., 29/07/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 19/04/2013

JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 19 d’abril de 2013 a les 12:30 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA
1. Aprovació acta sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L’ALCALDIA

3. Moció de l’Alcaldia. Conveni de col·laboració amb INICIATIVES DE TELEVISIÓ, SL, per a la prestació del servei públic de televisió digital local, exercici 2013.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

4. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació de la relació de despeses

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

5. Oficina d’Habitatge. Proposta de conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i Catalunya Banc, S.A.U. (CX) per al lloguer social d'habitatges propietat del grup de Catalunya Banc, S.A.

SERVEIS A LA PERSONA

6. Cultura. Preus públics de les entrades i del catàleg de l’exposició “Fortuny, el Mite”.

7. Esports. Bases dels premis “Esport i Ciutat”.

8. Formació per a la Integració. Oferta formativa i preus públics de l’escola d’adults Marta Mata. Curs 2013-2014.

Assumptes sobrevinguts

Reus, 16 d’abril de 2013

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.