Junta de Govern Local 20/11/2015

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 23/10/2020
E.g., 23/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 20/11/2015


JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,


Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 20 de novembre a les 12:00 hores, amb el següent:


ORDRE DEL DIA

1. Aprovació acta sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia

3. Serveis Financers. Donar compte del decret de l'Alcaldia núm. 11.441 que aprova la formalització de dues operacions de tresoreria amb BBVA i La Caixa de 4.000.000 i 2.500.000 euros, respectivament.

4. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Adjudicació del servei de manteniment i conservació de l’enllumenat públic i ornamental de la ciutat de Reus.

5. Intervenció. Aprovació confort letter de la pòlissa de crèdit a curt termini a aprovar per la Fundació IMFE Mas Carandell.

6. Intervenció. Aprovació confort letter de la pòlissa de crèdit a curt termini a aprovar pel Consorci del Teatre Fortuny de Reus.

7. Guàrdia Urbana. Aprovació de l'encàrrec temporal i provisional de la gestió de la grua municipal a Reus Mobilitat i Serveis, SA.

Assumptes sobrevinguts


Reus, 17 de novembre de 2015


L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

adidas Originals Track Women's Pant - Brown

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.