Junta de Govern Local 21/07/2015

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 27/10/2020
E.g., 27/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 21/07/2015

JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,


Per indicació del Sr. Alcalde us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 24 de juliol a les 12 hores, amb el següent:


ORDRE DEL DIA


1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia

3. Recursos Humans. Aprovació de la sol·licitud al Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya de la subvenció per a la realització del Programa Treball i Formació adreçat a persones en situació d'atur que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació.

4. Salut Pública. Aprovació de l’addenda al conveni entre l'Ajuntament de Reus i la Fundació per a l'Acció Educativa d'encàrrec de la gestió integral del Centre de dia per a persones amb drogodependéncies “La Illeta” per a l'any 2015.


Assumptes sobrevinguts


Reus, 21 de juliol de 2015

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

Nike WMNS Air Force 1 Shadow White/Hydrogen Blue-Purple

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.