Junta de Govern Local 21/11/2014

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 29/03/2024
E.g., 29/03/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 21/11/2014

JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 21 de novembre de 2014, a les 12:30 hores, al saló de Plens amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

3. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació de la relació de despeses.

4. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovar la pròrroga del contracte del servei consistent en el disseny, l’organització i la producció executiva de les edicions V, VI, VII i VIII del “Memorimage, Festival Internacional de Pel·lícules amb imatges d’arxiu”, per a l’exercici 2015.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

5. Gestió Ambiental. Aprovar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i el consorci Centre de Recursos de Protecció de la Salut i el Medi Ambient per l'encàrrec de serveis per a l'any 2014.

Seguidament es tractaran en sessió pública els temes següents:

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

6. Servei d'Emergències i Protecció Civil. Denúncia del conveni entre l’Ajuntament de Reus i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus de data 4 de maig de 2011

7. Salut Pública. Desestimar tres recursos de reposició contra la imposició de sancions per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.
8. Salut Pública. Estimar les al·legacions presentades per la imposició d'una sanció per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos i procedir al sobreseïment de l'expedient amb arxiu de les actuacions
9. Salut Pública. Imposició de sancions per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos

SERVEIS A LA PERSONA
10. Cultura i Joventut. Aprovació del preu públic del catàleg de l'exposició Joan Prim Prats.

11. Cultura i Joventut. Aprovació del conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural i l’Ajuntament de Reus en relació als equipaments Teatre Fortuny i Teatre Bartrina per al suport a la seva programació d’arts escèniques i música durant l’any 2014.

Assumptes sobrevinguts

Reus, 18 de novembre de 2014

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.