Junta de Govern Local 22/01/2016

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 19/04/2024
E.g., 19/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 22/01/2016

JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 22 de gener de 2016 a les 12:00 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació acta sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia

3. Gestió Urbanística Acceptació de la cessió de la titularitat de la vialitat i de l'obra urbanitzadora, executada per la Junta de Compensació del sector H.11 «Bellisens Oest», corresponent a l'obra de la subfase 1A i la rotonda R3 del Projecte d'urbanització del sector H.11 «Bellisens Oest».

4. Gestió Urbanística. Aprovació inicial del Projecte de reparcel·lació, modalitat de compensació bàsica, del polígon II del sector A.8 "Roureda", presentat en data 30 d'octubre de 2015 per la Junta de compensació.

5. Benestar Social. Aprovació de l'addenda al conveni entre l'Ajuntament de Reus, l’Associació Taller Baix Camp, la Fundació de Banc dels Aliments i els senyors Anna Puigdomènech Romero i Jordi Baldirà Martínez de Irujo per a l’establiment d’un marc de col·laboració en el desenvolupament del projecte de recuperació i distribució d’aliments frescos.

Assumptes sobrevinguts

Reus, 19 de gener de 2016

L'alcaldessa accidental

Montserrat Vilella Cuadrada

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.