Junta de Govern Local 22/09/2017

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 27/10/2020
E.g., 27/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 22/09/2017

JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 22 de setembre de 2017 a les 09:15 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia

3. Benestar Social. Modificació de l'encàrrec de gestió a la Fundació per a l'Acció Educativa per la gestió dels programes i projectes grupals i comunitaris d'intervenció educativa i cohesió social: Projecte diagnòstic participatiu de poble gitano.

4. Ensenyament i Política Lingüística. Encàrrec a l'IMFE de la gestió de l'Escola de Formació d'Adults Marta Mata pel període d'1 de setembre a 31 de desembre de 2017.

5. Servei d'Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Acceptar provisionalment la subvenció per l'operació de "PECT de Reus i el Camp de Tarragona basat en una alimentació innovadora, segura, saludable" presentada en els projectes d'especialització i competitivitat territorial emmarcats en la RIS3CAT, PO FEDER Catalunya 2014-2020.

Assumptes sobrevinguts

Reus, 19 de setembre de 2017

L'alcalde

Sneakers

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.