Junta de Govern Local 24/01/2014

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 25/04/2024
E.g., 25/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 24/01/2014

JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 24 de gener de 2014, a les 12:30 hores, al saló de Plens amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia.

3. Moció de l'Alcaldia. Protocol per al tractament de casos de drogodependència pel personal de l'Ajuntament de Reus.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

4. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovar la revisió del preu per a l’exercici 2014 del contracte de servei consistent en el disseny, l’organització i la producció executiva de les edicions V, VI, VII i VIII del “Memorimage, Festival Internacional de Pel·lícules amb imatges d’arxiu”.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

5. Gestió Urbanística. Recurs potestatiu de reposició formulat pel Sr. Miguel Martínez García contra l'aprovació definitiva del compte de liquidació definitiva del Projecte de reparcel·lació, modalitat cooperació, de l'àrea 4.29 c/ Mas Aixemús.

SERVEIS A LA PERSONA

6. Benestar Social. Liquidació de la subvenció concedida a Càritas Interparroquial de Reus per al funcionament del menjador social per a l’any 2013.

Seguidament es tractaran en sessió pública els temes següents:

7. Moció de l'Alcaldia. Presentar al·legacions a l’aprovació inicial de la planificació corresponent al període 2013-2016, del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) i al Programa Específic del Pla d'Acció Municipal (PAM), proposat per la Diputació de Tarragona, corresponents a la línia de subvencions per a inversions.

Assumptes sobrevinguts

Reus, 21 de gener de 2014

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.