Junta de Govern Local 24/04/2015

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 23/10/2020
E.g., 23/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 24/04/2015

JUNTA DE GOVERN LOCAL


Senyor, senyora,


Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 24 d’abril de 2015, a les 12:30 hores, al saló de Plens amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

3. Gestió Ambiental. Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i el consorci Centre de Recursos de Protecció de la Salut i el Medi Ambient per l'encàrrec de serveis per a l'any 2015.


Seguidament es tractaran en sessió pública els temes següents:

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME


4. Salut Pública. Imposició de sancions per infracció de la normativa sobre tinença d’animals potencialment perillosos.

SERVEIS A LA PERSONA

5. Cultura i Joventut. Aprovació de les bases per regular la concessió de beques destinades a contribuir al finançament de la producció de propostes culturals i juvenils emmarcades dins les següents disciplines artístiques: fotografia, videocreació, dansa contemporània i teatre de petit format.

6. Participació i Gent Gran. Aprovació del conveni amb la Universitat Rovira i Virgili per a les aules d'extensió universitària de la gent gran.
7. Cultura i Joventut. Aprovació de l’addenda de pròrroga del conveni de col·laboració signat en data 1 de setembre de 2014 entre la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Benestar Social i Família, l’Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp, per a la gestió de l’Oficina Jove del Baix Camp, fins al 31 de desembre de 2015.


Assumptes sobrevinguts


Reus, 21 d’abril de 2015

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

Nike Air Max

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.