Junta de Govern Local 26/04/2013

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 29/03/2024
E.g., 29/03/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 26/04/2013

JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 26 d’abril de 2013 a les 12:30 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA
1. Aprovació acta sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

3. Innovació, Empresa i Ocupació. Bases per a l’atorgament de subvencions per al foment de la contractació de persones incloses al Pla de dinamització sociolaboral.

4. Innovació, Empresa i Ocupació. Bases per a l’atorgament de subvencions per impulsar el creixement empresarial, l’ocupació, la innovació i la cooperació empresarial a Reus.

5. Promoció Econòmica. Bases per a l’atorgament de subvencions per impulsar la competitivitat del comerç, serveis, mercats, promoció de ciutat i cooperació comercial a Reus.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

6. Patrimoni del Sòl. Finalització de l’adscripció de l’immoble situat al C/ Pròsper de Bofarull núms. 7-11 conegut com a Centre d’art Cal Massó, a l’Institut Municipal de Museus de Reus.

Assumptes sobrevinguts

Reus, 23 d’abril de 2013

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.