Junta de Govern Local 27/05/2016

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 27/10/2020
E.g., 27/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 27/05/2016


JUNTA DE GOVERN LOCAL


Senyor, senyora,


Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 27 de maig de 2016 a les 09:15 hores, amb el següent:


ORDRE DEL DIA


1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia

3. Gestió Urbanística. Aprovació inicial de la modificació puntual del Pla parcial urbanístic del sector C.8 «La Comarcal» de Reus i del canvi de modalitat del sistema d'actuació presentada per SNH-PARTICIPACIONES, SL.

4. Patrimoni del Sòl. Aprovació de la proforma del conveni expropiatori, a subscriure amb l’Ajuntament de Salou, fixant el preu just de l’expropiació de la meitat indivisa de la nua propietat de l’immoble situat a Salou (Tarragona) Cala Crancs 34.

5. Esports. Aprovació del conveni regulador de la concessió de la subvenció de la Diputació de Tarragona a l'Ajuntament de Reus, per a l'adequació de les instal·lacions esportives dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017.


Assumptes sobrevinguts


Reus, 24 de maig de 2016


L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

『アディダス』に分類された記事一覧

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.