Junta de Govern Local 27/06/2014

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 27/10/2020
E.g., 27/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 27/06/2014


JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,


Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 27 de juny de 2014, a les 12:30 hores, al saló de Plens amb el següent:


ORDRE DEL DIA


1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia


SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

3. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Adjudicació del contracte dels “Treballs d’eliminació i neteja d’herbes en superfícies de la via pública i solars municipals de manteniment municipal de la ciutat de Reus”


SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

4. Gestió Urbanística. Aprovació de la dissolució de la Junta de Compensació del Pla parcial del sector G.13. “ Mas Bertran”.


Seguidament es tractarà en sessió pública els temes següents:

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS


5. Assessoria Jurídica. Festes locals de Reus per a l'any 2015

SERVEIS A LA PERSONA

6. Cultura i Joventut. Aprovació dels preus públics pels Casals d’estiu 2014 del Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus


Assumptes sobrevinguts

Reus, 23 de juny de 2014


L'alcalde
Carles Pellicer Punyed

Zapatillas de running Nike - Mujer

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.