Junta de Govern Local 29/04/2016

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 27/10/2020
E.g., 27/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 29/04/2016

JUNTA DE GOVERN LOCAL


Senyor, senyora,


Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 29 d'abril de 2016 a les 09:00 hores, amb el següent:


ORDRE DEL DIA


1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

2. Informació de l’Alcaldia

3. Esports. Aprovació del conveni amb REUS ESPORT I LLEURE, SA. per regular l'execució d'actuacions necessàries a l'Estadi Municipal de Futbol i al Pavelló Olímpic Municipal en el marc dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017 i la concessió d'una subvenció de capital per a dur-les a terme.

4. Esports. Aprovació del conveni amb REUS ESPORT I LLEURE, SA. per establir els termes econòmics de la subvenció a l’explotació per a la prestació de serveis a tercers i la gestió d’instal·lacions i per l’execució d’encàrrecs corresponents a l’exercici 2016.

5. Esports. Aprovació del convenis amb REUS ESPORT I LLEURE, SA. i distintes entitats esportives de la ciutat de Reus per a la cessió d’ús de les instal·lacions esportives municipals i la subvenció municipal corresponent.


Assumptes sobrevinguts


Reus, 26 d'abril de 2016

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

adidas Yeezy Slides September 2020 Release Date

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.