Junta de Govern Local 31/07/2015

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 23/10/2020
E.g., 23/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 31/07/2015


JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,


Per indicació del Sr. Alcalde us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 31 de juliol a les 12 hores, amb el següent:


ORDRE DEL DIA


1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia

3. Assessoria Jurídica. Suspensió de l’encàrrec que, en data 28 de maig de 2010, la Junta de Govern Local, va efectuar a Reus Serveis Municipals SA, de la direcció i l’execució de les obres de construcció dels edificis d’ús cultural vinculats al PERI del Teatre Bartrina en els solars ubicats en els números 4, 6, 8,10,12,16,18 i 20 del carrer Puríssima Concepció cantonada amb el carrer Racona.

Assumptes sobrevinguts


Reus, 28 de juliol de 2015

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

Nike Air Max 270

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.